zondag 23 januari 2011

Good bye Pokhara!

We hadden grootse plannen om een "wilde" waterval te fotograferen en een Tibetaans refugee-camp te bezoeken.
De wilde waterval bleek een japanse toeristen trekpleister te zijn. Omdat de moeson in Juli is, was er bijna geen water te zien.. Beetje jammer dus.
Daarna zijn we vol hoop naar het refugee camp gegaan. De Tibetaanse vluchtelingen bleken daar al vanaf 1959 te wonen, en waren ondertussen ontzettend ingeburgerd, met eigenlijk best wel luxe huisjes en een zeer goede beheersing van de engelse taal. Het was dus niet zo "speciaal" als we dachten.


Al vlug pakte we de taxi om nog even op een markt te kijken. De markt bleek nihil, maar leverde toch wat leuke "kiekjes" op.



Beetje een suffe dag...
Morgen gaan we naar Chitwan, een dorpje wat vlak bij de grens van India ligt. Er schijnen veel wilde dieren rond te lopen, met name olifanten. Leuk hoor, ben erg benieuwd.

Bijgevoegd even een kaartje zodat je kan zien waar we geweest zijn/heen gaan:
Van Kathmandu, naar Pokhara, van Pokhara naar Chitwan.. :)

Namaste, Amber

6 opmerkingen:

  1. Hey Am,

    Wat is dit een geweldige actie! Ik denk eigenlijk dat je helemaal geen problemen hebt met het schrijven. Het is gewoon doen, net als Nepal!

    Je verhalen zijn mooi en je foto's vullen het perfect aan! Dit is iets waar je zeker meer mee kan! You're a great person en dat straal je dan ook werkelijk in je tekst en beeld uit. GA ZO DOOR, want ben super benieuwd naar de rest!

    Liefs Joey

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Markt nihil? Nou, ik zie anders wel mogelijkheden! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amber, ik vind het super super super dat je deze reis maakt. Je schrijft zo puur vanuit hoe je alles ervaart geweldig. Geniet en ervan ik ga je volgen....... en in afwachting van nog meer mooie foto's.

    Liefs Tjitske

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow Amber! Echt te gek wat je aan het doen bent. Geniet ervan! Ik ga dinsdag avond even langs bij je mannetjes.xx Karine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wou dat ik een keertje inkopen kon doen op die markt!!
    En die vrouw wat een foto! met haar 'hup Holland hup' muts ;-))

    XXX

    BeantwoordenVerwijderen